BE GOOD SWEDEN AB FÖRSTÄRKER MED LAGERCHEF

Nyköpingsföretaget Be Good Sweden AB fortsätter att stärka sin position som en kunnig partner och leverantör till träningsbranschen inom segmentet dryck och funktionella snacks. Den ökade kundtillströmningen har gjort att man nu behöver anställa och förstärker därför med en Lagerchef.

– Vi upplever fortsatt tillväxt och stor efterfrågan på de tjänster vi erbjuder och för att kunna hantera den behövde vi säkra upp med en person som håller det vi lovar, säger Ahmad Eid, VD på Be Good Grossisten.

Valet föll på inflyttade Mats Linke, som tidigare har arbetat på betydligt större lager. Det, i kombination med sin idrottsliga utbildning, gör att han är som klippt och skuren för tjänsten. Mats är, som fotbollstränare, van vid att leda framgångsrika team.

– Som Lagerchef på Be Good har jag nytta av min bakgrund som personlig tränare, dessutom gifter det sig väl med min erfarenhet från lagerarbete och mitt tränaruppdrag. Med den tillväxt som Be Good upplever just nu finns det många roliga utmaningar att ta sig an och det ser jag verkligen fram emot, säger Mats.

– Att det blev just Mats har en enkel förklaring. Vi har nischat oss mot träningsbranschen och att ha en lagerchef som också har en djupare förståelse för det segment vi verkar i känns självklart, fortsätter Ahmad Eid.

 

Frågor riktas till Ahmad Eid, VD
[email protected]
08-410 367 80