BE GOOD SWEDEN INLEDER SAMARBETE MED NORDIC WELLNESS

Det Nyköpingsbaserade företaget Be Good Sweden AB, som är en nischad livsmedelsgrossist mot företag och föreningar med hälsomedveten kundgrupp, inledde under oktober ett mångårigt samarbete med friskvårdskedjan Nordic Wellness. Be Good kommer därmed att leverera produkter till Nordic Wellness alla anläggningar i Sverige.


-I takt med att vi fortsätter expandera kraftigt i Sverige så ökar också de krav vi ställer på våra leverantörer. Vi vill ständigt ligga i framkant inom vår bransch, och önskar därför att våra leverantörer gör detsamma inom sina områden. Främst vad gäller pris, tillgänglighet, flexibilitet och leveranssäkerhet. Dessa egenskaper anser vi att Be Good som grossist besitter och gjorde valet av ny leverantör enkelt för oss, säger Johanna Lönn, Produkt- och inköpsansvarig på Nordic Wellness Sverige.

-Med vårt uttalade mål att bli Sveriges bästa leverantör mot träningsbranschen inledde vi tidigt en dialog med de kommersiella kedjorna för att se hur deras behov såg ut. I Sverige blir det inte mycket större än Nordic Wellness och vi är givetvis väldigt stolta över att de har valt oss som leverantör, säger Ahmad Eid, VD Be Good Sweden.