• Be Good Flyttar Lager!

  Vi har, sedan ganska länge, vuxit ur vårt lager i Nyköping. Med anledning av det har vi inlett ett strategiskt samarbete med WeMake och tillsammans med dem kan vi erbjuda en riktigt bra logistiklösning så att vi kan växa i både sortiment och kapacitet.

  Samarbetet innebär att vi den 1:a April kommer att flytta hela vårt lager till Malmö, men vi ska försöka att göra det med så få störningar som möjligt för er – förstås!

  ONSDAGEN den 27 mars stänger vi ner kopplingen mellan webbshop och lagret i Nyköping, vilket innebär att alla ordrar som läggs EFTER kl 12:00 den dagen kommer att plockas först på måndagen den 1:a april, och då från vårt nya lager i Malmö.

  Lägg gärna på lite extra på beställningar som läggs före stopptiden utifall något skulle krångla vid driftstarten av det nya lagret, man vet aldrig eftersom flytten även tangerar nyhetsreleaser och annat från våra större leverantörer.

  Utöver det att era produkter skickas från annan ort sker inga större förändringar. Beställningar kommer att ske på samma sätt som tidigare och ni kommer även att ha samma kontaktpersoner som tidigare.

  Vårt nya lager kommer att möjliggöra att vi kan växa i sortiment, vilket höjer servicegraden ytterligare mot er. Även miljön mår bättre av att vi kan samla ihop fler saker på samma beställning, bra va?

  Om du har några frågor som du inte har fått besvarade här vill vi helst att du mailar oss på [email protected]. I Andra hand ringer du vårt kundtjänstnummer, 08-410 67 80.

 • KAMPANJ 7-20 MAJ : NOCCO, Barebells & Vitamin Well

  Läs Mer

 • GAINOMAX SLÄPPER NYTT – I BURK!

  När Gainomax äntligen vill ta plats i energidryckshyllan gör man det ordentligt och släpper 5 smaker – både med och utan koffein. Utöver BCAA, som får anses som standard, hittar du även magnesium, vitaminer och zink bland ingredienserna.

 • BE GOOD OMNÄMNS I TIDNINGEN KUPÉ

  I senaste numret av SJ:s tidning Kupé uppmärksammas Be Good:s samarbete med Solvatten. 50 öre från varje såld flaska Be Good Mineralvatten går till att förse människor på utsatta platser med rent dricksvatten och sanitet.

  Länk till tidningen https://issuu.com/klintbergnilehn/docs/18_se_kup_04_issue?e=13031164/60114112

  Läs mer om Be Good Mineralvatten på http://www.begood.se

 • BE GOOD SWEDEN ÄR ÅRETS GULDNYCKELVINNARE

  Be Good Sweden prisades dubbelt upp under fredagens MINO-Gala i Nyköping. Ahmad Eid, grundare och VD, tilldelades priset som Årets Företagare i Nyköping och Be Good Sweden vann priset ”MINO:s Guldnyckel”.

 • BE GOOD SWEDEN – Finalist för marknadspris!

  BE GOOD SWEDEN är en av finalisterna som gör upp om MINO:s Guldnyckel.

   ”MINO:s Guldnyckel delas ut till det företag, i Nyköping eller Oxelösund, som genom enastående marknadsföring visat stor tillväxt och ökande marknadsandel. ” (www.mino.nu)

  Mottagandet från er, våra kunder, har varit helt fantastiskt och den energi som ni ger har utan tvekan varit den avgörande faktorn till att vi nu har chans att vinna priset.

  Tack!

 • BE GOODS SAMARBETSPARTNER VINNER PRIS!

  Idag säger vi grattis till Petra Wadström, innovatören bakom Solvatten, som igår vann EU:s Pris för Kvinnliga Innovatörer! Solvatten är en uppfinning som, med hjälp av endast solen, renar och värmer vatten som sedan är säkert att dricka, att tvätta sig i och att laga mat med.

  Från varje såld flaska Be Good Mineralvatten går drygt 25% av vinsten till Solvatten.

   

 • TEAM BE GOOD

  Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt samtidigt som vi tillsammans inspirerar till träning och en hälsosam livsstil!
  Läs Mer

 • BE GOOD SWEDEN AB FÖRSTÄRKER MED LAGERCHEF

  Nyköpingsföretaget Be Good Sweden AB fortsätter att stärka sin position som en kunnig partner och leverantör till träningsbranschen inom segmentet dryck och funktionella snacks. Den ökade kundtillströmningen har gjort att man nu behöver anställa och förstärker därför med en Lagerchef.
  Läs Mer

 • BE GOOD SWEDEN INLEDER SAMARBETE MED NORDIC WELLNESS

  Det Nyköpingsbaserade företaget Be Good Sweden AB, som är en nischad livsmedelsgrossist mot företag och föreningar med hälsomedveten kundgrupp, inledde under oktober ett mångårigt samarbete med friskvårdskedjan Nordic Wellness. Be Good kommer därmed att leverera produkter till Nordic Wellness alla anläggningar i Sverige.

  Läs Mer

 • Årets Julsmak från NOCCO är…

  Skumtomte!

  Säljstart 28 oktober för tidigast leverans tisdag den 1 november. Håll utkik i shopen!

 • Proteinpudding från Barebells Functional Foods

  Nu finns det ett nytt alternativ för de som inte kan få nog av proteinpudding – Barebells! Med sked i locket är den enkel att ta med sig som mellanmål före eller efter träning. Barebells finns i tre smaker; Choklad, Päron/Vanilj och Kokos.

 • NOCCO breddar med PWO

  NOCCO lanserar NOCCO PWO – en Pre Workout dryck för den som tränar mycket och hårt

  NOCCO PWO är framtagen för att intas innan träning för att hjälpa dig prestera ditt yttersta. Drycken är liksom andra NOCCO produkter berikad med BCAA, koffein, sju vitaminer och helt utan socker. Det som skiljer NOCCO PWO från övriga NOCCO-drycker är aminosyrorna Beta-Alanin, L-citruline, L-arginin samt ett ökat koffeininnehåll. NOCCO PWO-familjen består av två drycker med smak av Blue Raspberry samt Cherry.

  NOCCO PWO finns tillgänglig för Be Good Grossistens företagskunder den 1 augusti, medan privatpersoner får ge sig till tåls till den 15:e.

 • PROPUD®-familjen växer med proteinmilkshake

  ProPud® proteinmilkshake är en len, smakrik och laktosfri milkshake i tre smaker. Varje ProPud® proteinmilkshake innehåller 20 gram protein per flaska och är helt utan tillsatt socker. Finns att beställa för både företagskunder och privatkunder!.

 • Världens första fairtrademärkta & ekologiska juice

  EKOlogiska frukter och grönsaker –  That’s it!
  Liksom alla Smilingprodukter är de bra både för dig och för bonden. Dessutom med fräsch smak av frukter och grönsaker. Enbart. Inga tillsatser, inga konstigheter.

  Smakerna är härligt färgglada och tydliga:

  Den orangea med sting: Morot-ingefära
  Den friska gula: Mango/citron/passion
  Den fräscha röda: Rödbeta-guava

 • Ny NOCCO!

  Sommar är lika med ny smak från NOCCO och årets smak är ”Tropical” som finns att beställa under begränsad tid.

 • propud Nu finns PROPUD hos Be Good!

  På begäran finns nu PROPUD att beställa i shopen!

 • VITAMIN WELL + Nästa generations sportdryck!

  Genom att kombinera talang och vetenskap har Zlatan Ibrahimović och Vitamin Well skapat nästa generations sportdryck. Njut dem väl kylda. Under eller efter ett svettigt pass.

 • Be Good – Snackslåda

  BE GOOD PÅ JOBBET!
  Be Good tar klivet in på arbetsplatserna med Be Goods Snackslåda. Fullproppad med nyttigheter såsom bars och nötter finns det alltid ett vettigt alternativ till fikabröd och godis på arbetsplatsen. Beställ din låda genom att kontakta oss via formuläret på webbplatsen, alternativt maila eller ring.

 • SWEBAR – Limited Edition!

  Lagom till sommaren lanserar Dalblads/SWEBAR ut smakerna Päronglass och Cola. De finns endast under begränsad tid, så passa på och testa dem innan de försvinner!