TEAM BE GOOD

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt samtidigt som vi tillsammans inspirerar till träning och en hälsosam livsstil!

TEAM BE GOOD

Nu startar vi #teambegood! Vi söker dig som är aktiv på framförallt instagram, som kan kommunicera med glimten i ögat och dessutom uppfyller något av nedanstående kriterier:

Avancerad tränande, gärna instruktör, PT eller coach inom:

Crossfit / Styrketräning / Fitness
Gruppträning (alla) / Yoga
Uthållighet – Löpning/ Cykling / Triathlon etc
Outdoor / Klättring
Kost / Livsstil / Mode / Trender

Om du upplever att du har andra styrkor, som t e x ett väl upparbetat instagramkonto, brett kontaktnät eller liknande vill vi också att du hör av dig.

Som teammedlem får du en plattform att nå ut, samtidigt som vi tillsammans bygger Be Goods och ditt eget varumärke. Du ska inspirera och engagera, samtidigt som du är en bra förebild.

Team Be Good kommer tillsammans att stå för minst 4 instagraminlägg per vecka, fördelat över alla medlemmar i teamet. Det betyder att man i genomsnitt själv förväntas producera ungefär 1 inlägg varannan vecka inom något av följande:

Livsstil / Känsla (träning, rörelse, mode, trend)
Kost / Träningstips (gärna rörligt)
Smakprovning / Omdöme / Recension
Tävlingar (samarbete med leverantörer)

Utöver detta kan tillkomma förfrågningar om att vara med på event hos våra kunder eller likande. Separat överenskommelse om ersättning gäller för detta.

Ansök genom att skicka mail till [email protected]. Glöm inte att länka till ditt instagramkonto, som måste vara ett öppet konto.

”It’s nice to be good!”