Varumärken

Nocco

NOCCO BCAA är en funktionsdryck berikad med BCAA, grenade aminosyror, och vitaminer. Alla drycker från NOCCO är kolsyrade och sockerfria. NOCCOs produkter är helt fria från konserveringsmedel och innehåller endast naturliga färgämnen och smaker.

celsius_front_big

Celsius

Drycken innehåller vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein. Den unika blandningen av ingredienser har tagits fram efter flera års forskning i syfte att höja kroppens ämnesomsättning så mycket som möjligt med naturliga ingredienser.

Barebells

”Guilt free pleasures”
Barebells återuppfinner klassikerna samtidigt som man gör dem nyttigare för att passa dig som tränar.

Be Good mineralvatten

Be good mineralvatten är tappat ur Guttsta källa, vars vatten är klassat som naturligt mineralvatten och håller därmed högsta möjliga kvalitet.

Gainomax

Produkten riktar sig till personer som tränar regelbundet och är utvecklad för att återföra de näringsämnen som kroppen behöver för att snabbt återhämta energi och maximera effekten av fysisk träning.

quest_front_big

Quest Nutrition

Quest Bar från Quest Nutrition är proteinbaren som på kort tid erövrat världen med sina innovativa, välkomponerade och balanserade smakkombinationer!

nutramino_front

Nutramino

Nutramino är ett av skandinaviens ledande märke inom sektorn Sports Nutrition och erbjuder  kvalitet, smak och tillgänglighet för aktiva och sunda män och kvinnor.

Alla produkter är utvecklade grundat på vetenskaplig näringslära och lever upp till de stränga livsmedelskrav EU har.

dalblads_front_big

Dalblads

Swebar är en proteinbar framtagen för dig som vill ha en smidig och välsmakande proteinkälla, perfekt att intas efter träning.

paleo_front

Paleo Crunch

En 100% ekologisk bar fri från gluten och mjölkprotein. Nötter, frön och frukter utgör basen för denna bar som finns i två varianter – Energy och Protein.

Eat Natural

Eat Natural

I Eat Naturals goda bars av nötter och frukt används bara de finaste råvarorna. Dessa kommer från utvalda odlare som vet att god smak kommer från naturliga ingredienser och inte från tillsatser.

Froosh

Froosh

Froosh består av frukt, frukt och mera frukt, inget tillsatt socker, konserveringsmedel, färgämnen eller andra tillsatser. Bara 100% frukt och det är inte så bara.

Vitamin Well

Våra vitamindrycker är endast sötade med fruktsocker. Alla Vitamin Wells drycker ger ett bra tillskott av vitaminer och mineraler, men välj dem gärna också för den goda smakens skull.

NOBE – Aloe Vera

NOBE aloe vera innehåller inga konstgjorda sötningsmedel, färgämnen eller konserveringsmedel. Drycken är helt utan kolsyra och bör skakas väl.

rawbite_front_big

Raw Bite

Raw Bite är en ekologisk frukt- och nötbar. Tillverkad av 100% naturliga, ekologiska och råa ingredienser, helt glutenfria och utan tillsatt socker.

Nordic Råbar

Trött på barer som smakar trä? Det var så Nordic Råbar började sin historia. Här tillverkas välsmakande, ekologiska, veganska, laktos- och glutenfria rawbarer. Ambitionen är att barerna ska vara på topp gällande smak och konsistens! Med ingredienser av högsta kvalité i tre nordiska smaker, bl a nypon, blåbär och hallon.

nutisal_front_big2

Nutisal

Nutisals ledord har alltid varit kvalité. Vi är måna om dess ursprung och plockar nötterna direkt från odlarna. Bra råmaterial ger bra slutprodukter till dig som kund!

NJIE

Feed your cravings! Propud, finns både som pudding och milkshake med samma fina näringsvärden – alltid utan tillsatt socker.

powerade_front_big_ny

Powerade

Powerade ION4 finns i tre olika smaker och, till skillnad från vatten, stänger den inte av dina törstreptorer i förtid. Med andra ord gör den att du känner dig törstig tills du har återställt vätskebalansen ordentligt.

smiling_front_big

Smiling

Smilings produkter framställs under schyssta förhållanden, garanterade genom Fairtrade-märkning, och ditt val gör skillnad för den lokala befolkningen i de Västafrikanska byarna.

smakis_front_big2

Smakis

”Vi på Smakis vill ha smaker som smakar på riktigt och vi vill ha en jord som blomstrar. Naturen och barnen är det finaste vi har. Det är viktigt att både barn och vuxna inte får i sig några onödiga tillsatser. Det är viktigt att vi tar hand om vår jord. Därför ser vi till att Smakis håller måttet för KRAV-märkning.”

Risenta

Vill du äta mer grönt – Välj gult! Risenta har funnits sedan 1940. Passionen och nyfikenheten för hälsosam mat lever fortfarande kvar. Risentas affärsidé är enkel, att erbjuda god och hälsosam mat till alla som vill äta och leva hälsosamt.

NiCK’S

Du hittar aldrig tillsatt socker i någon av NiCK’S produkter. Inte nu, inte någonsin.
Hela sortimentet är fritt från vete och gluten. Inte för att det är trendigt utan för att vete snabbt blir socker i kroppen. Join our fight on sugar!

bounce_front_big

Clif Bar

CLIF BAR är hälsosamma ingredienser. Energi och näring för optimlat resultat med den bästa smaken.

Oavsett om du är på en 150-mil lång cyketur eller om du utforskar en ny vandringsled, så är våra energibars samansatta för att du ska klara av just dina äventyr och utmaningar på bästa sätt.

WASA Sandwich

Wasa Sandwich är ett fullkornsrågknäckebröd i ett behändigt fickformat. Den består av två knäckehalvor, och är det perfekta mellanmålet på språng vart du än är.

OATLY

Recovery innehåller en perfekt blandning av rätt protein och kolhydrater vilket är precis och exakt det din kropp behöver efter att du tränat. Plus att Recovery är lätt att förtära, ta med sig, bunkra upp med och är god.  ALLTID vegansäker och sojafri!

RED BULL

1987 lanserade Red Bull inte bara en ny produkt, utan skapade också en helt ny produktkategori – energidryck. Sedan dess har Red Bull gett vingar åt människor och idéer där man har satt nya milstolpar inom både sport och kultur. Ett av världens starkaste varumärken!

Pandy – Protein Candy

Sockerfritt, proteinberikat godis som faktiskt smakar så som godis ska smaka!

WELLNESS NUTRITION

Wellness Nutrition är ett svenskt företag som försett den skandinaviska sport och fitnessbranschen med kosttillskott sedan 2013. Vi strävar efter att bidra med unika, hälsosamma, prisvärda och spännande produkter för alla i behov av näring inför, under och efter träning.

Swedish Sensation Supplements

Äntligen ett kosttillskott för den som tävlingsidrottar i en dopingkontrollerad sport. Varje batch testas av det oberoende laboratoriet Informed Sports och är garanterat fritt från otillåtna substanser och föroreningar.

FAST

Varumärket FAST kommer från Finland, där det lanserades 1996. Idag är FAST finsk marknadsledare inom sport nutrition. Sortimentet inkluderar proteinpulver, bars, drycker och pannkaks- och smoothiemixer. FAST lanserades i Sverige hösten 2016.

JUST EGG

Ultimata drycken för den som är noga med proteinintaget. Perfekt för muskeluppbyggnad och viktminskning. Passar bra som frukost, mellanmål och efter träning. ALLA kalorier kommer från äggviteprotein – varje förpackning innehåller 60 gram protein, varav 10,4 gr BCAA.